Jeu de boulesvereniging Hardenberg - waar naast competitie gezelligheid de boventoon voert

Viering 35 jarig jubileum

Op 5 juli was het 35 jaar geleden dat de jeu de boules vereniging Hardenberg werd opgericht, een heuglijk feit dat het bestuur niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan. Vandaar dat alle leden, hun eventuele partner en de donateurs waren uitgenodigd om op 11 juli het feest mee te vieren.
Het bestuur had vooraf enkele jeu de boules gerelateerde spelen bedacht. Er moest onder meer geprobeerd worden met een croquet hamer de ballen zo dicht mogelijk  bij de but te slaan en ook dienden drie boules  door poortjes geslagen te worden een variant op het bekende marmottenspel.
Tussendoor was er tijd voor een aangekleed kopje koffie waarna vervolgens de spelen werden afgerond.
Onder het genot van een drankje op het terras werden de prijswinnaars bekend gemaakt. De gelukkigen waren: Gerrit Tolsma, Jan van Lutterveld, Jos Heitling, Leno Westeneng, Grietje Olijve en Aly Habing
Tot slot stond voor de aanwezigen een koud buffet klaar dat was klaar gemaakt door Gerry en Joop. Het buffet viel enorm in de smaak. Het bleef nog lang een gezellig samenzijn op het zon overgoten terras.
                                                                                                                                                              IvL

: Jos gaat ervoor : Ja hoor kan die nog mooier